'voorziet levensgenieters van unieke smaken'

Dranken

Ginger Wine Cocktail

GI-CreamIngrediënten

• 4 verse frambozen
• 4 partjes limoen
• Fijne suiker
• Limoensiroop
• 30 ml Hutchison's Ginger Wine
• 15 ml Chambord

Bereidingswijzen

• Muddel de frambozen, partjes limoen, fijne suiker en limoensiroop in de Tumbler
• Voeg een halve glas Crushed Ice toe
• Boven op de Crushed Ice voegt u de Ginger Wine en Chambord toe
• Glas nu goed stirren en daarna opvullen met Crushed Ice

Ginger Wine

GI-WineIngrediënten

• 3 partjes limoen
• Fijne suiker
• Limoensiroop
• Verse munt
• 25 ml Hutchison's Ginger Wine
• 25 ml Vodka Gingerale

Bereidingswijzen

• Voeg 3 partjes limoen in een Longdrink. Voeg hierna 2 theelepels fijne suiker toe, als laatst voegt u 10 ml Limoensiroop toe
• Muddel nu uw Longdrink
• Vul uw longdrink nu halfvol met Crushed Ice. Hier doet u 7 blaadjes munt bij
Als laatst doet u er de 25 ml Ginger Wine en 25 ml Vodka bij
• Nu goed stirren
• Vul het glas op met Crushed Ice en top deze af met Gingerale
• Garneren met gember op de rand van de glas en een topje Munt

 

Ginger cream

Ginger Cream Cocktails

GI-WineIngrediënten

• 40 ml Chocomelk (koud)
• 30 ml Hutchison's Ginger Cream
• 15 ml Vodka

Bereidingswijzen

• Doe alle ingrediënten in een shakeglas met ijsblokken
• Shake nu de shakeglas
• Strain de shakeglas nu in de Martiniglas en
garneer het met chocovlokken

Ginger Cream Cocktail

GI-WineIngrediënten

• 30 ml espresso (vers gezet, afgekoeld)
• 30 ml Ginger Cream
• 20 ml Vodka
• Klein Scheutje verse slagroom.
(Maakt cocktail dikker en romiger na shaken)

Bereidingswijzen

• Schenk de afgekoelde espresso, Ginger Cream, Vodka en het scheutje slagroom in een shakeglas
• Voeg er ijsblokken toe en shake
• Vul een Tumbler half met Crushed Ice
• Strain de shakeglas hoog uit in de Tumbler en garneer de Tumbler met 3 espressobonen