'voorziet levensgenieters van unieke smaken'

Dranken

GI-Wine

Categorie: Wijn
Herkomst: Schotland
Alcohol perc.: 13,5 %
Formaten: 70cl, 35cl
Mixvariaties: www.aberko.com
Culinair: www.aberko.com
Bestellen

Bevat een combinatie van de beste gember, kruiden en wijn.
Het resultaat is een prachtige evenwichtige gemberdrank met een alcohol percentage van 13,5% en het mondgevoel van wijn, maar de geur en smaak van gember en specerijen. Hutchison verschilt van overige gember wijnen vanwege het inweek proces dat al het goede van de kruiden in vloeibare vorm omzet.
Het kan worden geconsumeerd in een verscheidenheid van manieren, van een aperitief tot een cocktail zoals een ‘Hot Toddy’. Hoewel de traditie suggereert dat gember wijn een winter warmer is kan een glas van Hutchisons, gemengd met cranberry, appelsap of frisdrank als een heerlijk zomers drankje functioneren.
 
Door al haar natuurlijke eigenschappen kan Ginger Wine ook worden gebruikt in een veelheid aan recepten (voor in de keuken) om de goedheid van gember aan het gerecht toe te voegen.

line

GI-CreamTitel cream

Categorie: Cream likeur
Herkomst: Schotland
Alcohol perc.: 14,0 %
Formaten: 50cl
Mixvariaties: www.aberko.com
Culinair: www.aberko.com

Bevat een gember aroma, gladde romige smaak met een combinatie van natuurlijke gember plus een hint van chocolade.
Het wordt geleverd in een opvallende crème 50cl fles met het traditionele Hutchisons Ginger logo. Het heeft een alcoholpercentage van 14,0%, hetgeen lager is dan overige cream likeuren op de markt, en is helemaal natuurlijk. De Nederlandse markt is nog onbekend met de ideale loungedrank voor de relaxte levensgenieters.
Hutchison’s Ginger Cream kan worden geconsumeerd bij kamertemperatuur of gekoeld.
Eventueel gemixt met koffie of frisdrank